دستور پخت سوپ زمستانی «سوپ خامه و گردو»

سوپ گردو و خامه یکی از خوشمزه ترین سوپ هاییست که در دنیا و به خصوص در ایران رواج دارد و در زمستان نیز برای بدن بسیار مفید خواهد بود همه ی خانوم های با سلیقه و کد بانو طرز پخت آن را بلدند. شما نیز می توانید دستور پخت این سوپ پرطرفدار و محبوب را از سایت ما یاد بگیرید و به عنوان پیش غذایی خوش طعم در وعده های غذایی و مهمانی هایتان از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای سوپ گردو و خامه:
آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم:
کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
برگ گشنیز تازه یک الی ۲ عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ گردو و خامه:
در ابتدا آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.